Hjulmand: Vi skal fyre den af mod Brøndby

Kategorier

Kasper Hjulmand og alle FCN-fans har haft masser at glæde sig over i dette forår. Her er det en scoring mod SønderjyskE.

Foto: Getty Images

– Vi får brug for maksimal støtte fra tilskuerne til en intens kamp i et fantastisk tempo, siger FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand.

Når Brøndby på søndag kl.16 træder ind i Right to Dream Park, bliver det forhåbentlig til en kulisse, der er en rigtig topkamp værdig. Brøndby har kurs mod sølvmedaljerne, og FC Nordsjælland rækker ud efter bronzen.

FCN-spillerne kan gå på banen med en fantastisk ballast som forårets mest scorende hold i Superligaen og ubesejret i syv kampe i træk, hvoraf de fem er vundet. Senest viste tigrene potentialet med 4-1 sejren i Påsken ude mod SønderjyskE.

FCN har scoret 18 mål i forårets 8 kampe, og det imponerende snit på over to mål pr. kamp har også mange steder givet tigrene prædikat som Superligaens bedst spillende hold i øjeblikket. Det vil smitte voldsomt af på tilstrømningen af tilskuere, så den vante supporterhær fra Brøndby vil få kraftigt modspil af en talstærk skare af FCN-fans.

Spilleglæden strålede fra hele FCN-truppen ved dagens træning, og cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig sammen med spillerne til søndagens storkamp:

– Jeg er sikker på, at den vil blive spillet i et fantastisk tempo og med høj intensitet. Vi kender Brøndby som et stærkt spillende mandskab, der vil frem over stepperne, og vi vil også gerne spille hurtigt, så der kommer drøn på.

– Vi skal udfordre og angribe dem, og vi går ind til kampen med en masse positivitet. Der kommer larm i gaden med et stadion, der måske bliver næsten helt fyldt op. Vi håber virkelig, der kommer en masse mennesker og støtter os. Det får vi brug for.

– Til gengæld kan jeg love, at vi vil fyre den af og være med til at skabe en fantastisk kamp, lyder det fra Kasper Hjulmand efter to timers fælles træning med et gnistrende engagement fra alle mand. Og træningsbanen er langtfra tom, for langt de fleste spillere fortsætter med individuel træning, så de kan blive dygtigere helt ned i detaljen.

Glæder du dig lige så meget til søndagens brag mod Brøndby som Kasper Hjulmand og spillerne, gælder det om at sikre en billet i god tid. Læs billetinfo HER