Hjulmand: Vi glæder os til at blive målt mod de bedste

Kategorier

– Det er en fantastisk udfordring for os at møde FCK på den sværeste bane i Norden, siger FC Nordsjællands cheftræner før søndagens kamp.

FCK stiler direkte mod det danske mesterskab som ubesejret gennem hele sæsonen og uden nederlag i Telia Parken i to et halvt år. Så det bliver noget af en opgave for formstærke FC Nordsjælland søndag aften kl. 18, men tigrene har også en god ballast med fire sejre på stribe.

FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand siger:

– Vi glæder os vildt til at måle os mod de bedste og på den sværeste bane i Norden. Det er en fantastisk udfordring for os. Et kæmpe cadeau til FCK for at have så mange point og lukke så få mål ind. Det har været en topsæson af en dansk klub.

– Det bliver vanskeligt for os, men vi er også et godt sted. Vi er før lykkedes med at lave en bøvlet kamp for FCK, men vi skal brænde igennem for at gøre det.

– Vi har våben til at gøre det bøvlet for dem igen, men det har de selvfølgelig også mod os. Det kræver intet mindre end en toppræstation, hvis vi skal gøre det, siger Kasper Hjulmand.

FCN har mødt FCK én gang i foråret, men det var hjemme i Right to Dream Park, hvor kampen sluttede uafgjort 1-1. Til søndagens kamp i Parken må FCN se bort fra Godsway Donyoh, der har karantæne, men det har begge de normale midterforsvarere hos FCK, Mathias Zanka og Erik Johansson, også.