Fuld fart på billetsalget mod Brøndby og FCK

Kategorier

FCN-fansene har haft masser at juble over i foråret.

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjællands to næste hjemmekampe i Mesterskabsspillet bliver med masser af fest og farve mod topholdene, som en flok tændte tigre står klar til at udfordre efter fire sejre på stribe.

FCN fik en flyvende start på det første Mesterskabsspil nogensinde med den nye struktur i Alka Superligaen. Tigrene slap lige akkurat gennem porten til det forjættede land i sidste øjeblik, men nu er de der og klar til at udfordre alle. Det fik Lyngby at mærke, da de kongeblå fik smæk med 2-0 i den første kamp i Right to Dream Park.

Dermed tog FCN et tigerspring mod den tredjeplads, der kan give billet til europæisk fodbold. Efter første runde i Mesterskabsspillet er der nu kun ét sølle point mellem FCN på 6. pladsen og Lyngby på 3. pladsen, og det er FCN, der har optur som forårets bedst spillende hold.

Og nu venter der besøg af Brøndby i næste hjemmekamp søndag 23. april kl. 16.00 og af FCK fredag 5. maj kl. 19.00. Begge disse kampe bliver med fuldt knald på og gang i den i Right to Dream Park. Det kan også mærkes allerede nu på billetsalget.

Du kan sikre dig en god plads ved at købe din billet snarest HER

Se orientering omkring kampen mod Brøndby Billetinfo FCN-BIF

Se orientering omkring kampen mod FCK Billetinfo FCN-FCK