Flashback: Stærkt comeback sidst mod Brøndby

Kategorier

På søndag bliver der igen blændet op for topfodbold i Farum når Brøndby kommer på besøg. For at komme i den rette stemning op til kampen, kan man passende kigge tilbage til seneste møde 5.marts i Brøndby. Begge mandskaber leverede en fremragende kamp, som måske var en af de bedste der er spillet i denne Alka Superliga-sæson.

FCN kom tilbage efter at have været bagud med 1-0, men via mål fra Ernest Asante, Godsway Donyoh og Emiliano Marcondes vandt tigerne kampen med 3-2. Gense mål og højderpunkter i de 8 minutters highlights i videoen ovenfor.

Søndag i Farum – spar penge ved at købe billet online
Man kan altså med god grund godt glæde sig til et nyt opgør mellem de to hold på søndag kl.16.00. Husk at der er 25 kroner at spare ved at købe dine billetter online fremfor ved stadion. Billetterne kan købes online HER.

Billetinfo til kampen kan findes HER.

HUSK at der laves familieafsnit til de Brøndby fans, som ikke ønsker at stå bag målet. Læs om det HER.

FCN Fanbaren åbner kl.14.00
Som altid er fanbaren åben to timer før kamp, og der vil være Happy Hour den første time.