FCN Træneruddannelse 2017 fik en super start

Kategorier

Kasper Hjulmand bød velkommen til de 40 trænere med et inspirerende oplæg, da sidste års træneruddannelse startede.

Igen i år tilbyder FCN en træneruddannelse over otte moduler, og 40 trænere fik en inspirerende start med oplæg fra Kasper Hjulmand og Flemming Pedersen på det første modul

De 40 trænere fra FC Nordsjællands mange samarbejdsklubber og andre interesserede klubber, der har meldt sig til FCN Træneruddannelse 2017, fik en super start på hele forløbet, da det første af de otte moduler blev afholdt i marts måned.

Det var cheftræner for FC Nordsjællands Superligamandskab, Kasper Hjulmand, der kom med det første inspirerende oplæg på halvanden time. Herefter overtog teknisk direktør Flemming Pedersen roret med temaer omkring spillestil og træningsmetoder.

Der blev undervejs også mulighed for at overvære forberedelserne til en Superligatræning i Right to Dream Park, og modul 1 blev afrundet sidst på dagen ved at følge FCN U/19 og U/17 Ligaholdene i kamp.

Det blev en rigtig godt start på uddannelsen for de 40 trænere, der kan glæde sig til de næste syv moduler.

Læs mere om FCN Træneruddannelse 2017 HER