Emiliano kåret som månedens spiller i marts

Kategorier

TV-selskaberne har valgt Emiliano Marcondes som den bedste spiller i hele Alka Superligaen i de fire spillerunder, der blev afviklet i marts.

Dermed følger Emiliano Marcondes i fodsporet på klubkammerat Marcus Ingvartsen, der modtog den hæder i november. Netop Marcus Ingvartsen var også sammen med Federico Santander fra FCK de to andre nominerede til titlen som månedens spiller i marts.

I det hele taget har FCN har flere andre gode bud på den titel efter en forrygende måned med fire sejre på stribe: 3-2 ude over Brøndby, 5-1 hjemme over Silkeborg, 2-1 ude over FC Midtjylland og senest 2-0 Lyngby i Right to Dream Park i den første kamp i Mesterskabsspillet.

Emiliano Marcondes scorede mod både Brøndby, Silkeborg og FCM og har i det hele taget spillet på et konstant højt niveau gennem hele foråret. Prisen til Emiliano med det nye nr. 10 på ryggen er derfor også helt fortjent, og han blev glædeligt overrasket, da han fik den overrakt efter dagens træning.

Kasper Hjulmand samlede lige hele truppen på midten af Right to Dream Park og overlod så til Marcus Ingvartsen at overrække TV-selskabernes hæder til Emiliano Marcondes. På søndag i Telia Parken vil Emiliano Marcondes også blive hyldet som månedens spiller i marts lige før kampstart mod FCK.

Se dagens prisoverrækkelse til Emiliano Marcondes på videoen her.