Emiliano: Jeg nyder at spille i øjeblikket

Kategorier

Emiliano Marcondesd har fået sit ønskenummer 10 på ryggen og har vist stærkt spil hele foråret.

Foto: Getty Images

– Det er vildt, at vi spiller med om bronzen. Folk havde grinet, hvis nogen havde sagt det før forårets start, lyder det fra Emiliano Marcondes

For hele FC Nordsjællands hold har det været et fantastisk forår, og specielt for Emiliano Marcondes, der blev kåret som månedens spiller i Superligaen i marts efter fire scoringer, og han krydrede med to mål mere Langfredag i storsejren ude over SønderjyskE.

– Jeg er da lidt overrasket over, at det er gået så godt for os i foråret. Der var tegn på det i vores pre-season, som var lovende. Vi fik presspillet til at virke, og det gav et boost, så vi tør spille vores spil mod selv de bedste. Men resultaterne er alligevel over mine forventninger.

– Det er vildt, at vi spiller med om bronzen. Folk havde grinet, hvis nogen havde sagt det før forårets start. Og for os vil det nærmest være som at vinde guld med det udgangspunkt, vi havde. Men det hele har flasket sig, så hvorfor ikke, siger Emiliano Marcondes.

Med seks mål i forårets otte kampe er Emilianos sæsontotal nu oppe på 11 scoringer, og det giver en plads som nr. 5 på Superligaens topscorerliste:

– Det er da meget godt, når jeg kun har spillet med i 21 af kampene. Det skal gerne blive til flere mål, og der er kun to mål op til tredjepladsen på topscorerlisten, så det går jeg efter. Men det vil bare være en bonus. Det vigtigste er, at holdet vinder.

– Vi fungerer rigtigt godt som hold, og spilsystemet passer fint til vores aggressive stil. Og så er der hele tiden hård kamp om pladserne på holdet, for der er mange, der byder sig til og fortjener at spille. Konkurrencen presser os til hele tiden at yde vores bedste.

– Jeg nyder virkelig at spille fodbold i øjeblikket. Jeg nyder også træningen hver eneste dag, og lige nu glæder jeg mig til kampen mod Brøndby. Vi slog dem på udebane, så hvorfor skulle vi ikke kunne gøre det igen på vores bane, siger Emiliano Marcondes.

Han scorede det ene af FC Nordsjællands mål, da tigrene vandt 3-2 på Brøndby stadion i marts.

Køb billet til søndagens kamp HER