Christian Wolny ansættes som Group Head of Communications

Kategorier

English version: Christian Wolny is appointed as the Group Head of Communications

For at styrke og forene kommunikationen, indholdet og produktionen af det interessante arbejde der laves hos Right to Dream og FC Nordsjælland, ansættes Christian Wolny som Group Head of Communications i Pathways Group.

Right to Dream’s historie trækker mange tråde ud globalt, senest til Danmark og FCN. De mange historier, og de fælles kerneværdier, skal Christian Wolny være med til, i endnu højere grad, kommer til at fremstå som én klar fortælling.

Grundlægger af Right to Dream og Best. Formand i FCN Tom Vernon fortæller:

– Vi tror på, at alle har en ’Right to Dream’. Det er tydeligt hver eneste dag i vores gruppe af studerende, spillere og medarbejdere, som ved at være tro ved vores kerneværdier i hele organisationen har mulighed for at føre det ud i hverdagen. Vores historie, budskaber og indhold har mulighed for at inspirere og udvikle vores samarbejdspartnere og fans. Dette skal være en klar og tydelig del af den strategi, som Christian skal være med til at udvikle for RtD-gruppen.

– Christian har erfaring fra mediebranchen og har, gennem sin tidligere ansættelse i FCN, også en god basis for at vide, hvem vi er, hvad vi kommer fra og hvilken retning, vi ønsker at trække den fælles historie, siger Tom Vernon.

Christian Wolny har første arbejdsdag i Right to Dream d. 24. april, og kommer til at have det overordnede ansvar for organisationens kommunikationsafdelinger og aktiviteter i både Danmark, Ghana og USA.

Han arbejdede fra 2008 til 2012, som Mediechef i FC Nordsjælland, inden han rykkede videre til F.C. København & Parken som Presse- og Kommunikationschef. Før sin tid i FCN var Wolny hos TV2 Sporten i 7 år.