Både U/19 og U/17 vandt i Aarhus over AGF

Kategorier

FC Nordsjællands havde seks point med hjem i bagagen fra turen til Aarhus, hvor U/19 vandt 3-2 og U/17 med 3-1 over rækkens tophold AGF.

U/19 Liga: AGF-FCN 2-3 (1-2)
Mål: 7. minut 0-1 Kasper Jørgensen. 9. minut 1-1. 14. minut 1-2 Selvmål. 52. minut 2-2. 60. minut 2-3 Daniel Skov.

FC Nordsjællands U/19 mandskab fik sin første sejr i meget lang tid, da AGF blev besejret 3-2 i Aarhus. FCN kom hurtigt foran 1-0 efter et hjørnespark, hvor Kasper Jørgensen nettede bagerst i feltet. AGF svarede dog hurtigt igen med en udligning, men heldigvis lavede den aarhusianske målmand en slem fejl efter et lille kvarters spil, så tigrene igen kom i front.

2. halvleg blev en hård og tæt kamp om de tre point. AGF lugtede blod med en udligning ret hurtigt efter pausen, men efter en times spil slog FCN til igen, da Daniel Skov sendte et frispark direkte i mål til 3-2. Og den stilling holdt hjem, så FCN fik den første Ligasejr siden 4-1 over Brøndby i oktober.

Cheftræner Morten Karlsen siger:

– Det betyder meget for os at få den sejr, selv om spillet ikke sad lige i skabet. Der er ting, vi kan gøre bedre, men jeg synes, sejren var fortjent, og det var allerede på vej i sidste uge mod Vejle, hvor det bare ikke lykkedes. Det er derfor dejligt at mærke, at vi stadig kan lykkes med nogle ting og få alle tre point,

U/17 Liga: AGF-FCN 1-3 (1-2)
Mål: 8. minut 0-1 Frederik Christensen. 12. minut 0-2 Anton Pedersen. 28. minut 1-2. 60. minut 1-3 Emeka Nnamani.

Topholdet i U/17 Ligaen, AGF, var en svær opgave for FC Nordsjælland, men de unge tigre løste den med en stærk holdindsats og vandt 3-1. Dermed holder FCN fast i toppen, hvor fire klubber har skilt sig ud.

FCN kom rigtig godt fra start i kampen og var foran 2-0, inden der var spillet et kvarter. Først scorede Frederik Christensen med Mikkel Damsgaard som assist. Og det var også Mikkel Damsgaard, der assisterede ved Anton Pedersen mål til 2-0 lidt senere efter en fin hjørnesparkskombination.

Efter en lille halv time fik AGF reduceret til 1-2, da FCN-forsvaret ikke var opmærksomme nok ved et højt indlæg, men det var også det eneste forsvarskiks. Derefter stod defensiven stærkt overfor alle de restende indlæg i kampen.

Efter en times spil kom FCN foran 3-1 på et super flot kontraangreb. Oliver Tølbøll fik en dybdebold i venstre siden, og på hans indlæg scorede Emeka Nnamani. Herefter satte AGF et hårdt pres ind, men FCN holdt stand. Syv minutter før tid måtte målmand Rasmus From dog afværge et straffespark for at undgå århusiansk reducering.

– Det var en intens kamp, hvor begge hold var gode i presspillet. Vi havde til tider svært ved at spille os ud af presset, men når det lykkedes, som vi gerne vil, skabte vi også målchancerne og scorede to at målene på den måde. Der blev leveret et fin arbejdsindsats som forventet af hele holdet. Vi arbejder videre med præstationerne, så kommer resultaterne også. Holdets og spillernes udvikling er det vigtigste, siger U/17 cheftræner Kasper Kurland.