Værd at vide før kampen mod Lyngby

Kategorier

FCN spiller for første gang i den nye spilledragt.

Her er lidt statistiske vinkler på kampen i aften kl. 20.15 i Right to Dream Park, hvor FCN tager imod Lyngby til Mesterskabsspillets første kamp.

VIDSTE DU AT…

.…FCN har mødt Lyngby 10 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 4 gange, 2 kampe er endt uafgjort og 5 kampe er tabt. 6 af kampene er spillet på hjemmebane, og her har FCN vundet 2 kampe, 1 kamp er endt uafgjort, og 3 gange har Lyngby sejret.

…denne sæsons første to kampe mellem de to klubber begge er endt 1-0. FC Nordsjælland vandt 1-0 på mål af Marcus Ingvartsen i Lyngby i 7. runde af grundspillet, mens Lyngby hentede en 1-0 sejr i forårspremieren i Right to Dream Park.

…Emiliano Marcondes har scoret i fire kampe i træk, og hvis det lykkes Emiliano med det nye nr. 10 på ryggen at score mod Lyngby, vil han tangere Tommy ”Brolægger” Olsens rekord med scoring i fem kampe i træk fra efteråret 2003.

…FCN sammen med FCK er forårets mest scorende hold. Begge klubber har nettet 11 gange i forårets første fem kampe.

…dagens dommer, den kun 29-årige Morten Krogh, er i gang med sin 1. sæson i Alka Superligaen. Han har kun dømt én kamp med FC Nordsjælland tidligere, og det var netop opgøret i Lyngby, hvor FCN vandt 1-0.

…FCN for første gang optræder i den nye flotte spilledragt, der blev præsenteret i onsdags.

…Mads “Mini” Pedersen også har skiftet nr. og spiller nu i trøje nr. 5, som længe har været hans store ønske.