U/19 kunne ikke finde vej til målet

Kategorier

Lørdagens hjemmekamp i U/19 Ligaen blev tabt med 0-1 til topholdet FCK

U/19 Liga: FCN-FCK 0-1 (0-0)
Mål: 49. minut 0-1.

Selv om det var topholdet FCK, der lørdag gæstede Right to Dream Park var FC Nordsjællands U/19 mandskab meget opsat på at hente point. Det så også ganske fint ud i en jævnbyrdig 1. halvleg, men da gæsterne fra FCK kort efter pausen kom foran 1-0, tog de også kontrollen på kampen og kørte sejren ret sikkert hjem.

U/19 cheftræner Morten Karlsen siger:

– Vi leverede en god præstation i 1. halvleg og navnlig i de første 25 minutter, hvor vi fik sat vores pres, som vi gerne vil uden dog at få det udnyttet til scoring.

– I 2. halvleg var FCK bedre end os, og selv om vi mod slutningen forsøgte at jagte en udligning, fik vi ikke skabt den rigtige målchance. Nu handler det bare om, at truppen står sammen og arbejder hårdt videre, siger Morten Karlsen.

Næste opgave er hjemmekamp på lørdag kl. 13.00 mod Vejle.