U/17 tog til Arco Cup med sejr i bagagen

Kategorier

Nicolai Frederiksen scorede sit 17. sæsonmål for FCN U/17

FCN U/17 vandt 3-2 over Randers, mens U/19 måtte nøjes med uafgjort 1-1

U/17 Liga: FCN-Randers 3-2 (2-1)

FC Nordsjællands U/17 mandskab har netop satte i går kurs mod Italien, hvor holdet i denne uge spiller med i den store internationale turnering Arco Cup. Og holdet tog afsted med en frisk ligasejr i bagagen fra hjemmekampen lørdag mod Randers, der blev besejret med 3-2. Dermed holder FCN fast i toppen af U/17 Ligaen, hvor holdet ikke har tabt en kamp siden august måned.

FCN dominerede også klart fra start mod Randers, men i det 10. minut måtte holdet indkassere en helt unødvendig kronjysk scoring. Det slog dog ikke tigrene ud at komme bagud, og de fortsatte presset. Det gav udbytte to gange i halvlegens sidste fem minutter. Først udlignede Nicolai Frederiksen til 1-1 med sin 17. sæsontræffer. Kort efter bragte Frederik Christensen FCN foran 2-1 på en ripost, efter at Oliver Tølbøll havde ramt overliggeren.

Fra 2. halvlegs start fortsatte FCN dominansen og skabte store chancer, som alle blev brændt, og midtvejs i 2. halvleg blev FCN reduceret til 10 mand, da Jacob Steen Christensen blev præsenteret for sit andet gule kort. En helt fejlagtig kendelse, men det betød, at Randers kom bedre med.

Ti minutter før tid lykkedes det dog Andreas Chabert at score til 3-1 og skabe lidt ro i sin første kamp efter 10 måneders skadespause. Randers fik reduceret kort før tid, og til allersidst måtte målmand Rasmus From præstere en flot redning for at sikre 3-2 sejren.

U/19 Liga: FCN-Randers 1-1 (0-1)

FCN U/19 kunne ikke få spillet til at rulle, som holdet gerne vil i lørdagens hjemmekamp mod Randers, og kronjyderne kunne gå til pausen med en føring på 1-0. Den holdt de i en ujævnt spillet 2. halvleg næsten helt frem til slutfløjtet, hvor det endelig lykkedes FCN at få udlignet på et straffespark ved Andreas Olsen.

FCN U/19 har sin første forårssejr til gode, og næste opgave bliver også meget svær. Det er nemlig topholdet FCK, der lørdags kl. 13.00 gæster Right to Dream Park i U/19 Ligaen.