U/17 holder fast i toppen

Kategorier

U/17 træner Kasper Kurland kunne glæde sig over endnu en god præstation af holdet.

Foto: Boesenfoto.dk

U/17 vandt hjemmekampen mod Vejle med 4-2, mens U/19 måtte se sig slået 1-2 af Vejle.

U/17 Liga FCN-Vejle 4-2 (2-2)
Mål: 9. minut 1-0 Frederik Christensen. 12. minut 1-1. 24. minut 1-2. 33. minut 2-2 Mikkel Damsgaard. 60. minut 3-2 Emeka Nnamani. 64. minut 4-2 Jacob Steen Christensen (straffe).

Brøndby, AGF, FCK og FC Nordsjælland har skilt sig ud som en tæt top i U/17 Ligaen, og FCN holdt lørdag eftermiddag fast i de øvrige tophold med en hjemmesejr på 4-2 over Vejle efter en meget stærk præstation, især i 2. halvleg.

FCN startede også kampen bedst, dog uden at blive rigtig farlig. Det var Vejle til gengæld efter fem minutter, hvor Jonathan Kjær måtte redde på stregen for FCN. Tigrene kom dog i front efter knap ti minutters spil, da Mikkel Damsgaard og Oliver Tølbøll kombinerede sig igennem og serverede for Frederik Christensen til 1-0 scoringen.

Vejle fik dog hurtigt udlignet efter et kikset FCN-opspil, og gæsterne tog også føringen med 2-1 godt midtvejs i 1. halvleg, da de fik for let spil i FCN-feltet. Det lykkedes dog FCN at udligne til 2-2 ved Mikkel Damsgaard før pausen.

Tigrene startede 2. halvleg meget stærkt og skabte flere åbne målchancer. Det blev dog først til scoring midt i 2. halvleg, da Emeka kunne score til 3-2 på oplæg fra Oliver Tølbøll, der igen kombinerede sig igennem sammen med Mikkel Damsgaard. Lidt senere blev Tølbøll fældet til et straffespark, som Jacob Steen Christensen scorede på til 4-2.

Sejren kunne mod slutningen sagtens være blevet større, for FCN leverede en rigtig flot præstation gennem hele 2. halvleg.

U/19 Liga: FCN-Vejle 1-2 (0-1)
Mål: 10. minut 0-1. 62. minut 0-2 (straffe). 89. minut 1-2 Andreas Olsen (straffe).

FCN U/19 kan ikke rigtig få det til at rulle i denne sæson og er efter et hjemmenederlag til Vejle nu havnet i den tunge ende af tabellen. Vejle fik en hurtig føring i Right to Dream Park, og den formåede de at holde fast i hele 1. halvleg. Og da gæsterne efter godt en times spil kunne øge til 2-0 på et straffespark, var det op af bakke for tigrene. Reduceringen til 1-2, også på et straffespark, blev kun til pynt, da målet først kom lige før slutfløjtet.

Hverken U/19 eller U/17 skal i kamp i den kommende weekend. Næste opgave for U/19 er lørdag 1. april på udebane mod AGF, og samme dag spiller også U/17 mod AGF i Århus.