Stort udbytte af fællesskabet med Right to Dream U/17

Kategorier

Der er skabt et rigtig godt sammenhold mellem U/17 drengene fra FCN og Right to Dream.

Hele U/17 truppen fra Right to Dream i Ghana kom midt i marts til Farum på et tre uger langt ophold, der giver en hel masse til fællesskabet mellem klubbens to akademier.

Da FCN U/17 deltog i den store turnering Arco Cup i Italien var det også med spillere fra Right to Dream på holdet, og de tog med retur til Farum, hvor de blev forenet med resten af U/17 truppen fra akademiet i Ghana. Siden den 14. marts har de alle været samlet til træninger og fællesskab i Right to Dream Park.

Det er også arrangeret kampe med fælles hold, og integrationen udvikler sig hele tiden i positiv retning. Spillerne er ved at finde sammen i spillestilen, og i aftes viste de kvaliteterne med en sejr på 3-1 over HB Køges U/19 mandskab. Her i den kommende weekend skal alle U/17 drengene fra Ghana også indkvarteres privat hos deres nye danske venner, så de kommer endnu tættere på dansk kultur.

FC Nordsjællands U/17 cheftræner Kasper Kurland glæder sig over alle de positive oplevelser:

– Det er spændende og fantastisk at se det sammenhold, der allerede er skabt og hele tiden udvikler sig mellem spillerne. Forståelsen for hinanden udvikles hele tiden, og den udvikling kan vi også se i spillet på banen.

– Vi har fået flere dimensioner i vores spil, men vi er ikke i mål med spillet endnu. Det tager tid, men det går den rigtige vej. Jo mere, de spiller sammen, jo bedre bliver det, siger Kasper Kurland.

Drengene fra Ghana er også i Farum i hele næste uge, hvor der på tirsdag er arrangeret en kamp mod Roskildes U/19 hold. Tirsdag 4. april starter Right to Dream drengene hjemturen, men den går ikke direkte til Ghana. De skal også en tur omkring Manchester City på hjemvejen.