Sidst vi spillede fredag: Marcondes afgjorde vanvidskamp

Kategorier

Sidste gang at FC Nordsjælland spillede fredagskamp kl.20.15 i Alka Superligaen var mod Viborg FF. En kamp som FC Nordsjælland vandt med 4-3 efter Emiliano Marcondes scorede et pragt-frispark i 5 minutters overtid.

En af den slags kampe man bare ikke ønsker at gå glip af med mål og vanvittig spænding til sidste slutfløjt. I morgen, fredag, står den igen på fredagskamp og der er i den grad lagt op til spænding mod Silkeborg IF. Begge hold kæmper for at sikre sig nok point for at stå stærkest muligt til det resterende gruppespil, om det bliver som de første 6 eller de sidste 8.

FCN byder på 2x Happy Hour
Den første time mellem 18.15-19.15 bliver i Fanbaren ved siden af FCN Shoppen, og den anden time bliver på stadion mellem 19.15-20.15, altså helt op til kickoff.

Happy Hour er gældende på øl og vand, og betyder i al sin enkelthed at man får 2 stk’ for en pris.

Gør man brug af FCN’s coin-system, så kan man i Happy Hour-tiden faktisk få en fadøl for kun 13,75 kroner. Coins kan købes inde i FCN Shoppen, i Fanbaren eller i billethus 1.

Du kan købe din billet til kampen HER.