Melby-Liseleje ny samarbejdsklub med FCN

Kategorier

FC Nordsjællands bestyrelsesformand Tom Vernon i midten trykker hånd med Melby-Liselejes formand Kim Daugbjerg, med ungdomsformand Lars Faureholm Olsen ved siden af efter kontraktunderskrivelsen.

– Det er meget vigtigt, at vi nu kan give vores mange drenge og piger nogle store oplevelser sammen med FC Nordsjælland, siger Kim, formand for Melby-Liseleje IF.

FC Nordsjælland og Melby-Liseleje IF har i denne uge underskrevet en samarbejdsaftale, således at den meget velfungerende Halsnæs-klub også bliver en del af det store netværk i Fodbold Samarbejde Nordsjælland.

Melby-Liseleje IF er en meget aktiv klub, og det er også blevet bemærket i hele fodbold Danmark, for klubben på Sjællands nordkyst er med i kapløbet om den fornemme titel som Årets Fodboldklub ved Dansk Fodbold Award mandag aften i Horsens. Melby-Liseleje er én af de fire nominerede klubber.

Det nye samarbejde med FC Nordsjælland vil bane vejen for yderligere fremgang for Melby-Liseleje, der prioriterer kvalificeret træning af både drenge- og pigeungdommen meget højt.

Nu kan klubbens ungdom også få inspirationstræning fra FC Nordsjællands store stab af højt kvalificerede trænere, samt besøge Right to Dream Park og suge til sig ved at deltage i FCN specifiktræning.

Kim Daugbjerg, formand for Melby-Liseleje IF, glæder sig meget til samarbejdet:

– Det er en meget vigtig aftale for os, for det kan virkelig være med til at udvikle vores mange ungdomsmedlemmer og løfte hele klubbens niveau. På grund af vores geografiske placering kan det være svært at tiltrække ny inspiration og viden fra udefra kommende trænere på det faglige niveau, vi ønsker tilført klubben.

– Nu får vi et set-up og supplement med træningsbistand fra FCN, og vi kan også komme til Farum og træne, samt lave træningspas med FCN-trænere på hjemmebane i Melby.

– Det gode ved aftalen er også, at den gælder for både drenge- og pigeafdelingen. Hos os er det ligeligt fordelt, og som breddeklub er det vigtigt for os, at alle får glæde af samarbejdet med FC Nordsjælland. Det bliver en øjenåbner for pigerne og drengene i forhold til at se, hvad der kræves for at nå toppen, siger Kim Daugbjerg.

Ungdomsformand Lars Faureholm Olsen er også begejstret for de nye muligheder:

– Det betyder noget, at det er en Superligaklub, vi samarbejder med. I ungdomsafdelingen ser man meget op til Superligaen, og det bliver stort for drengene og pigerne. Vi vil samlet som klub tage til nogle af FC Nordsjællands kampe, så alle kan få en stor oplevelse.

– Den slags fælles oplevelser betyder meget i en klub som vores, og det vil give alle ny inspiration, siger Lars Faureholm Olsen.

For Fodbold Samarbejde Nordsjælland bliver Melby-Liseleje en spændende ny samarbejdspartner pointerer FSN ansvarlig Jens Andersen:

– Melby-Liseleje lægger vægt på mange af de samme ting, som vi prioriterer her i FC Nordsjælland, og det er en særdeles aktiv klub, som vil udnytte alle de muligheder, FSN-samarbejdet byder på.

– Det er vigtigt for os med et stærkt netværk af aktive klubber, og med Melby-Liseleje som en del af FSN, bliver vi godt dækket ind i Halsnæs, hvor vi også har Hundested som en tæt samarbejdspartner, siger Jens Andersen.