Maxsø: Det bliver intenst mod Lyngby

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Viceanfører Andreas Maxsø glæder sig lidt ekstra til aftenens kamp mod Lyngby Boldklub, som sparkes igang kl.20.15. Forsvarsspilleren spillede samtlige minutter i de to indbyrdes opgør mellem FCN og Lyngby tidligere på sæsonen, og han ser frem til kæmpe for revanche.

– Jeg tror, at Lyngby vil stille sig længere frem på banen denne gang i modsætning til sidste kamp. I det opgør fik de scoret tidligt, og kunne stille sig tilbage og forsvare. Nu er det hele lidt mere frit, og de vil helt sikkert komme længere frem.

KØB DIN BILLET TIL KAMPEN HER

– Lyngby har ikke rigtig noget at tabe, og jeg forventer en meget intens kamp med en masse god fight og tacklinger. Det var der også sidste gang. Det hører til i lokalopgørerne mod Lyngby, og det er de kampe man glæder sig ekstra og det bliver super fedt.

Fanbaren åbner med Happy Hour
Allerede fra kl.18.15-19.15 er der Happy Hour i fanbaren, så der er god mulighed for at starte sin optakt til kampen tidligt.