Mathias J: Det gælder om at holde momentum

Kategorier

Mathias Jensen scorede for U/20 landsholdet og er klar til at jagte en sejr over Lyngby.

Foto: Boesenfoto.dk

– Det er altid ekstra spændende med lokalopgørene mod Lyngby, og vi glæder os til kampen, siger FC Nordsjællands midtbanespiller Mathias Jensen.

Når FCN i morgen fredag kl. 20.15 får besøg af lokalrivalerne fra Lyngby til første kamp i Mesterskabsspillet, står der ekstra meget på spil for begge hold. Efter FC Nordsjællands forrygende slutspurt i grundspillet er der kun fire point mellem FCN på 6. pladsen og Lyngby på en bronzeplads.

Mathias Jensen har været fast mand på midtbanen i forårets kampe, hvor kun den første mod Lyngby blev tabt:

– Det er gået rigtig fint for os i foråret, og vi spillede også meget godt mod Lyngby, selv om vi tabte. Nu gælder det for os om at holde momentum fra de seneste kampe, hvor vi både har spillet godt og været effektive. Det momentum skal vi tage med til Lyngby-kampen, for vi skal ikke tabe til dem igen på hjemmebane.

– Vi skal sørge for at være lige så aggressive og chanceskabende som i de sidste kampe og så krydre det med den effektivitet, vi manglede sidst mod Lyngby. Som det ser ud lige nu, skal vi da jagte bronzen. Jeg ville rigtig gerne have en bronzemedalje i Superligaen, siger Mathias Jensen, der har to sølvmedaljer fra U/19 Ligaen.

– Det er fantastisk, at vi nu er med i mesterskabsspillet, hvor vi møder de store hold med mange tilskuere. Vi har lige slået nogle af dem, men jeg tror, det bliver noget andet nu. Vores modstandere ved nok godt, at de skal være klar, hvis de skal slå os, og de vil sikkert gerne have revanche. Jeg forventer nogle spændende kampe, lyder det fra Mathias Jensen.

Han har også tanket selvtillid med U/20 landsholdet, hvor han både scorede et mål og lavede en assist i de to kampe, som han, Mads Mini og Andreas Skovgaard netop er vendt retur fra.

– Det er et stort mål for mig at komme med på Danmark næste U/21 landshold, der starter EM-kvalifikationen efter sommerferien. Vi har fået at vide, at det gælder om at spille fast for sit klubhold. Så har man gode muligheder, så kampene med FC Nordsjælland betyder også meget i det spil.

– Det var dejligt at få scoret for landsholdet, og jeg ville også gerne score flere mål for FCN, men her spiller jeg lidt længere tilbage på banen, end jeg gør på U/20 landsholdet. Så det bliver ikke til helt så mange muligheder. Jeg synes, det er gået fint for mig i foråret, og jeg føler tillid fra trænerne. Det giver selvtillid, og det momentum må jeg tage med mig til de kommende kampe, siger Mathias Jensen.

Kom i Right to Dream Park i morgen kl. 20. 15 og se, om tigrene får bid denne gang mod de kongeblå fra Lyngby. Køb billet HER