Marcus Ingvartsen kåret som Årets U/21-talent

Kategorier

Marcus Ingvartsen er kåret som Årets U/21 profil og rykker nu op i A-landsholdstruppen.

Foto: Boesenfoto.dk

FCN-topscoreren modtog den fornemme hæderspris ved dagens DBU-pressemøde

FCN-topscorer Marcus Ingvartsen har haft en forrygende sæson, som har budt på 12 mål i Alka Superligaen, og også for Danmarks succesrige U/21-landshold har Ingvartsen været uhyggelig farlig.

Med 8 mål i 8 kampe har han været én af årsagerne til, at det danske U/21-landshold i suveræn stil kvalificerede sig til U/21 EM-slutrunden i Polen til sommer.

Onsdag eftermiddag overrakte U/21-landsholdets træner, Niels Frederiksen, beviset på en flot udvikling og en række stærke præstationer, da Marcus Ingvartsen blev kåret til Årets U/21-talent på et pressemøde i DBU.

U/21 landstræner Niels Frederiksen siger om valget af Marcus Ingvartsen:

– Jeg plejer at sige, at Marcus’ spidskompetence er, at han ikke har nogle svage sider – han har højt niveau på rigtig mange parametre og er på den måde en meget komplet angriber. Hovedspillet, afslutningsfærdigheder og en god relationel forståelse for at nævne nogle få – alle kompetencer, hvor han scorer højt på karakterskalaen. Samtidig nyder han at træne rigtig meget, man kan sige, at han har talent for at træne. Marcus arbejder hårdt, også når modstanderne har bolden, hvilket kræves af angribere på højeste hylde i dag.

– Marcus er stadig en ung angriber og har faktisk alderen til at være med på det næste U/21-landshold, hvis ikke han udtages til A-landsholdet inden – det må tiden vise, men fremtiden tegner i hvert fald lys og tager vel i løbet af 1-2 år sigte mod en international karriere, lyder det fra Niels Frederiksen, der selv netop har forlænget kontrakten med to år frem til sommeren 2019.

Læs mere på DBU’s hjemmeside HER