Mads Mini: Vi har fået så mange værktøjer

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

– Vi har momentum og selvtillid, og vi vil give alt i Herning i næste weekend, siger Mads Mini Pedersen, der var med i tre af FC Nordsjællands mål.

Jublen var naturligvis helt euforisk i FC Nordsjællands omklædningsrum efter storsejren over Silkeborg. Det er så lang tid siden, at tigrene har vundet så suverænt og fået to flotte sejre i træk. Men det er en udvikling, der har været på vej længe, og Mads Mini Pedersen ser store perspektiver:

– Vi fik i dag vist, at vi kan angribe på så mange forskellige måder. Hele holdet har momentum og selvtillid i øjeblikket, og vi har så mange værktøjer at arbejde med. Vi kan angribe på mange måder og gør det i dag. Og så var det dejligt at kunne nyde den sidste del af kampen, som vi havde styr på hele vejen igennem, lyder det fra Mads Mini Pedersen, der befinder sig godt i sin nye rolle som venstrekant på midtbanen.

– Det er en rigtig god position for mig. Jeg kan komme med i langt mere af det offensive spil, når jeg ved, at jeg har “Palle” bag mig til at tage det defensive. Jeg nyder friheden og at have kortere til målet, når vi erobrer bolden.

– Nu giver det bonus, alt det vi har trænet så hårdt på, og vi tager til Herning med selvtillid. Jeg lover, at vi giver alt for at spille vores chance mod FC Midtjylland, fastslår Mads Mini Pedersen.

Godsway Donyoh har nu scoret 8 mål for FCN i denne sæson og scorede for første gang to mål i én kamp. Han blev også kåret af Select til Man of the Match:

– Det var dejligt at score to gange. Det tidspunkt har jeg ventet på længe. Men det vigtigste var, at hele holdet toppræsterede i dag. Vi fik presset vores modstander fuldstændigt og spillede, ligesom vi har trænet på hele tiden.

– Jeg tror, det er både min og holdets bedste præstation. Nu glæder vi os til kampen mod FCM. Det bliver svært, men det er langtfra umuligt. Når vi kunne vinde i Brøndby kan vi også slå FCM, siger Godsway Donyoh.