Mads Mini får også sin ønsketrøje

Kategorier

Mads Mini Pedersen glæder sig vildt til at spille med Mini nr. 5 på ryggen og viser stolt den nye trøje frem.

FCN skifter spilledragt, og to spillere har fået deres ønske om nyt nr. opfyldt. Emiliano Marcondes får nr. 10 og Mads Mini Pedersen nr. 5

I forbindelse med FC Nordsjællands skifte til ny spilledragt både ude og hjemme har to af spillerne i Superligatruppen også skiftet nummer. Begge efter stort ønske gennem længere tid.

Emiliano Marcondes fik allerede som optakt til grundspillets sidste kamp i Herning serveret sin højt ønskede trøje med nr. 10 på ryggen i stedet for det vante 18-tal. Og nu får Mads Mini Pedersen også sit ønske om nr. 5 opfyldt i stedet for 22, som han har spillet med hidtil.

– Det bliver helt fantastisk at få lov at spille i nr. 5. Det er det nr., jeg har haft i hele min ungdomstid. Dengang gik jeg hele tiden og drømte om engang at spille Superliga med nr. 5 på ryggen.  Og nu sker der endelig. Jeg gælder mig så vildt, og det skal fejres med en sejr over Lyngby på fredag, siger Mads Mini Pedersen.

FC Nordsjællands sportschef Carsten V. Jensen siger:

– Når vi alligevel skulle skifte spilledragt og de to ønskenumre var ledige, er det ganske naturligt at opfylde ønskerne nu. De to spillere har begge arbejdet hårdt for det og præsteret på et godt niveau over længere tid, og så er det en fortjent belønning, når det lige passer ind, lyder det fra sportschefen.