Kom gratis med til Brøndby-kampen

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland gæster på søndag den 5.marts Brøndby stadion kl.18.00, og medlemmer af Wild Tigers har mulighed for at komme med helt gratis til kampen.

Muligheden er kommet i stand via vores partner Arbejdernes Landsbank, som har et stort ønske om at hjælpe fankulturen på vej. De har stillet et stort antal billetter til rådighed til kampen, så hvis man er medlem af Wild Tigers kan man tage en ven helt gratis med til kampen også. LÆS MERE OG TILMELD DIG HER.

Sæsonkort-holdere i FC Nordsjælland vil blive kontaktet seperat, og vil stadig have muligheden for at få en billet til kampen via først til mølle princippet.

INFO FRA WILD TIGERS:

Kl. 17 kører bussen fra Farum med retning mod Brøndby Stadion.

Kampstart er kl. 18.00, så vi forventer at være hjemme igen ca. 20.45.

FCN og AL-Bank har sørget for et stort antal billetter til denne kamp og vi har derfor fribilletter til alle medlemmer der kører med bussen.

HUSK at du som medlem i Wild Tigers kan tage en ven med gratis.

Alle jer som også er sæsonkortholdere modtage en mail fra FCN, hvor I bliver tilbudt billetter, den mail skal I ikke reagerer på, hvis I tager med Wild Tigers gratis bus, så sørger vi nemlig for billetter til os alle.

Vi kan være 48 i bussen, så der er tale om først til mølle og du skal selvfølgelig havde betalt dit kontingent for 2017, for at komme med på listen.

Tilmelding sker som altid til bus@wildtigers.dk, hvor I skriver navn på samtlige deltagere.

Er man IKKE medlem af fanklubben, kan du enten nå at melde dig ind eller samtidig med din tilmelding indbetale 99 kr. på konto 5023 5023012 eller MobilePay til 61263520 HUSK anfør KUN navn i referencen.

SENESTE tilmelding er torsdag den 2. marts kl. 18.00.