Ingvartsen: Stolt og glad

Kategorier

Marcus Ingvartsen i jubel efter endnu en scoring.

Foto: Getty Images

Marcus Ingvartsen fik onsdag en glædelig nyhed, da han er blevet efterudtaget til det danske A-landshold, som spiller VM-kvalifikationskamp mod Rumænien på søndag.

Angriberen tog tirsdag formiddag afsted med U/21-landsholdet til Spanien for at forberede sig til venskabskampen mod netop Spanien. Det blev der ikke noget af i denne omgang, da han onsdag kl.13.30 sætter sig på et fly til München for at støde til A-landsholdet.

– Det var en glædelig overraskelse jeg fik og jeg er virkelig stolt over det. Nu skal jeg bare suge til mig, og så må vi se om der bliver brug for mine kvaliteter, jeg vil i hvert fald være klar til at give den gas.

Det har været et hæsblæsende år for Ingvartsen, som har markeret sig som FCN-topscorer i Alka Superligaen med 14 scoringer, samt en stribe af mål for U/21-landsholdet.

– Det har været hårdt arbejde hele vejen igennem, lige siden jeg fik min anden skade, har jeg virkelig knoklet på. Men jeg ville ikke stå her og blive udtaget til landsholdet, hvis ikke det havde været for fysserne i klubben, som har behandlet mig og hjulpet mig. Det samme gælder trænerteamet og mine holdkammerater, det er dem som er med til at gøre mig god og holde mig til ilden. Jeg må nok hellere levere en Faxe Kondi til dem, når jeg kommer hjem, slutter en grinende Ingvartsen fra lufthavnen i Alicante.