Hjulmand: Lyngby skal angribes fra første fløjt

Kategorier

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland tager fredag hul på Mesterskabsspillet når Lyngby Boldklub kommer på besøg til kickoff kl.20.15 i Farum. Lyngby har været en af sæsonens helt store overraskelser og på imponerende vis placeret på den 3.plads, som fire hold kommer til at jagte Mesterskabsspillet igennem. Der er 4 point mellem Lyngby på 3.pladsen og FCN på 6.pladsen.

Cheftræner Kasper Hjulmand har set et FCN-hold, som har taget store skridt siden midten af efteråret og specielt i foråret har relationerne i spillet blomstret. Selvom det ikke ligefrem lignede Mesterskabsspil, da forårets første kamp var afsluttet med nederlag mod netop Lyngby.

– Hvis vi kigger tilbage mod det sidste resultat mod Lyngby, så var der nok ikke ret mange der havde troet at vi ville stå i Mesterskabsspillet. Det er en overraskelse, men det kommer på baggrund af nogle virkelig gode præstationer, hvor vi har holdt et højt niveau og samtidig havde det held der skulle til i sidste runde.

– Det har stor betydning for vores klub, vi kan allerede nu række ind i næste sæson med planlægningen, fordi vi ikke skal have en nedrykningsrisiko hængende over hovedet. Det vil samtidig give os mulighed for at spille frit, og uden denne worst case situation, og vi kan virkelig give den gas. Jeg tror på, at denne frihed vil udfolde sig i endnu bedre spil og vi vil angribe hver en mulighed der ligger foran os.

FC Nordsjælland har haft syv spillere afsted med landsholdene, og på torsdag er hele truppen igen samlet inden det går løs med i slutspillet.

– Når vi har hele truppen samlet på torsdag efter landskampene vil vi opsætte nye scenarier, som skal bruges i de kommende 6 kampe. Det er jo nærmest helt lokalt at vi skal spille Mesterskabsspillet, og vi glæder os helt sindsygt til at slippe det løs på fredag mod Lyngby. Der ligger revanche i luften efter sidste kamp, hvor vi spillede godt, men mødte et kynisk Lyngby-hold. Vi tror på vores egne ting, og vil angribe Lyngby fra først fløjt, slutter Hjulmand.

KØB BILLET TIL LYNGBY-KAMPEN HER

Mesterskabssæsonkort for kun 299,-
Priserne for billet til alle fem hjemmekampe i Mesterskabsspillet (plus måske en ekstra kamp) er:

D-tribunen:
Voksen: 299,-
Barn: 149,-

Alm. langside:
Voksen: 399,-
Barn: 249,-

C3
Voksen: 499,-
Barn: 349,-

Køb sæsonkortet HER