Fuld gang i billetsalget til braget mod Lyngby

Kategorier

FCN åbner Mesterskabsspillet allerede fredag 31. marts kl. 20.15 hjemme mod Lyngby. Køb billet nu og vær med fra start. Du kan også med stor rabat købe billet til alle FC Nordsjællands fem hjemmekampe i en samlet pakke.

I går blev der sat kamptidspunkt på de første seks spillerunder i spændende slutspil om mesterskabet, som FCN i sidste øjeblik blev en part af.

Det giver fem fantastiske topkampe i Right to Dream Park, og i går fik vi så kamptidspunkterne på de seks første af de ti spillerunder i Mesterskabsspillet.

Det ser således ud for FCN:
FCN-Lyngby, fredag 31. marts kl. 20.15
FCK-FCN, søndag 9. april kl. 18.00
SønderjyskE-FCN, fredag 14. april kl. 15.30
FCN-Brøndby, søndag 23. april kl. 16.00
FCM-FCN, lørdag 29. april kl. 16.00
FCN-FCK, fredag 5. maj kl. 19.00

Der er nu kun godt en uge til lokalbraget i Right to Dream Park mod Lyngby, og den kamp blev allerede i går sat til salg og straks med stor interesse for billetterne.

Nu er også de næste hjemmekampe mod Brøndby og FCK sat til salg enkeltvis. Og det samme er tilbuddet om at købe et sæsonkort til alle fem hjemmekampe i Mesterskabsspillet til en meget favorabel pris. Mange har allerede købt den samlede pakke, der  udover kampene mod Lyngby, FCK og Brøndby også gælder de to sidste hjemmekampe mod SønderjyskE og FCM midt i maj.

Priserne for sæsonkortet til alle fem kampe er:

D-tribunen:
Voksen: 299,-
Barn: 149,-

Alm. langside:
Voksen: 399,-
Barn: 249,-

C3
Voksen: 499,-
Barn: 349,-

Du kan allrede nu købe billet til kampene mod Lyngby, FCK og Brøndby eller hele sæsonkortet HER