FCN igen til fastelavnsfest på Nordsjællands Hospital

Kategorier

Børneafdelingen på hospitalet i Hillerød havde mandag en fornøjelig eftermiddag, hvor de slog katten af tønden sammen med FC Nordsjællands Superligaspillere.

Det er blevet en god og fast Fastelavns-tradition, at Børneafdelingen på Nordsjællands Hospital i Hillerød får besøg af spillere, trænere og ledere fra FC Nordsjælland. Det var 8. gang, FC Nordsjælland slog katten af tønden sammen med børnene og hospitalets personale.

FC Nordsjællands spillere er altid meget glade for at deltage og mærke den glæde, alle børnene udstråler midt i et sygdomsforløb. Det er nogle fornøjelige timer for alle, og denne gang var FCN repræsenteret af Superligaspillerne Alex Runarsson, Stanislav Lobotka, Mathias Jensen og Emiliano Marcondes, og fra trænerstaben var Bajram Fetai med i Hillerød sammen med Jonas Skouborg fra FCN administrationen.

Netop Bajram Fetai har et helt specielt forhold til børneafdelingen på Nordsjællands Hospital, for han var også med som spiller under det første besøg for otte år siden. Og her blev Bajram Fetai “gift ved første blik” med én af hospitalsklovnene, og det “bryllupsbillede” hænger fortsat på væggen i børneafdelingen.

Efter tøndeslagningen var der tid til småspil med børnene, som også fik autografer og billeder med FCN-spillerne.

Se lidt billeder fra fastelavnsfesten her: