FCN i ny spilledragt til Mesterskabsspillet

Kategorier

FC Nordsjælland skifter spilledragt både ude og hjemme. Se den nye flotte dragt, som FCN har special-designet i samarbejde med Tøjpartner Diadora, og som er til salg i FCN shoppen fra i dag

I slutningen af 2015 kunne FCN og klubbens Tøjpartner Diadora præsentere den spilledragt, som alle FCN-hold har spillet i indtil nu, men fra i dag skifter FCN til en ny spilledragt både ude og hjemme. Trøjen er special-designet i samarbejde med Diadora-Italien.

Fremover vil hjemmebanedragten være helt rød fra top til tå, men med blusen lidt changerende i den røde farve.

Udebanedragten skifter fra den nuværende blå til en helt sort dragt, hvor der dog på blusen vil være en lodret stribe i klubbens gule og røde farver. Den blå udebane-dragt vil stadig blive en del af dragterne, og vil fungere som 3.trøje.

Se billeder af de nye dragter. De kan allerede fra i dag købes i FCN shoppen enten fysisk ved at henvende sig, eller online på lige HER.

Arbejdernes Landsbank giver gratis tryk til de første 200
Arbejdernes Landsbank går meget op i at skabe og give gode oplevelser til fans, og har derfor ønske at bidrage således at de første 200, som køber den nye trøje får deres tryk bag på trøjen gratis.

Priserne:
Voksne: 499,-
Børn: 399,-