FCN Glasgow vender tilbage mod Silkeborg

Kategorier

Når FC Nordsjælland på fredag spiller mod Silkeborg bliver det med den skotske fanklub FCN Glasgow på tribunen. De passionerede skotter har booket en flybillet og lander fredag eftermiddag i Københavns lufthavn, hvorefter kursen bliver sat mod Farum for at se kampen mod Silkeborg.

Det er en fanklub, som tre skotske mænd startede i januar 2014, efter at de havde fået kendskab til FC Nordsjælland tilfældigt i et Xbox computerspil om Champions League. Pludselig var skotternes interesse for FCN fanget. Siden har det udviklet sig kult-agtigt med indkøb af FCN-trøjer, design af en hjemmesiden www.fcnglasgow.co.uk og årlige besøg i Farum for at se FC Nordsjælland spille.

Første gang at FCN Glasgow var på besøg var tilbage i 2015, hvor FCN spillede mod OB. Igen i 2016 var skotterne på besøg til en kamp Randers FC. I 2017 bliver besøget så på fredag den 10.marts, hvor Silkeborg kommer på besøg.

FREDAG KOMMER SILKEBORG PÅ BESØG I FARUM – KØB DIN BILLET HER