FCN forlænger med Godsway Donyoh

Kategorier

Sportschef Carsten V. Jensen og Godsway Donyoh underskriver kontraktforlængelsen.

Foto: fcn.dk

Den 22-årige ghaneser har haft masser af spilletid i denne sæson og har nu kontrakt med FCN frem til udgangen af 2019.

Da FC Nordsjælland i januar 2016 fik nye ejere med Right to Dream akademiet i Ghana som en del af klubben, var Godsway Donyoh én af de første spillere fra det ghanesiske fodboldakademi, der blev en del af FC Nordsjællands Superligatrup.

Sportschef Carsten V. Jensen siger:

– Godsway har været igennem en meget positiv udvikling siden han kom til FCN, hvor han helt naturligt skulle bruge tid på at vænne sig til konceptet både fysisk og taktisk. Der er stadig masser af udviklingsmuligheder for Godsway i FCN, selvom han jo allerede i denne sæson har markeret sig stærkt og bidraget med mål og assist, fortæller CV.

Godsway Donyoh, der undervejs i karrieren har været omkring Manchester City, Djurgården og Falkenberg, er glad for forlængelsen, der ham giver arbejdsro og fokus på at fortsætte udviklingen og på at blive den bedst mulige spiller for FCN.

– Jeg er meget glad for at være i FC Nordsjælland, og det er derfor også en glæde at kunne forlænge kontrakten. Det er mit ønske at give endnu mere til klubben.

– Den nye kontrakt er et stort skridt på vejen for mig, men jeg stiller mig ikke tilfreds, for der er meget mere, jeg vil nå. Og det vil jeg arbejde hårdt for, siger Godsway Donyoh.

Det er i denne sæson blevet til 16 Superligakampe fra start og 3 mere som indskiftet, og Godsway Donyoh viste i efteråret stor målfarlighed med 5 scoringer og 4 assists. Angriberen har også startet på banen i begge forårets første kampe.