Emiliano: Vi skal vise, at vi kan, når det gælder

Kategorier

Boesenfoto.dk

FCN-truppen er stærkt opsat på at levere varen mod Silkeborg og sikre de tre så fantastisk vigtige point i hjemmekampen i aften kl. 20.15.

Emiliano Marcondes blev 22 år i går, og han har et forsinket fødselsdagsønske:

– En sejr over Silkeborg ville være den bedste fødselsdagsgave. I aften skal vi vise, at vi også kan, når det gælder. Vi har flere gange i sæsonen været oppe at snuse, og nu har vi chancen igen, siger Emiliano Marcondes.

Han var matchvinder sidst Silkeborg gæstede Right to Dream Park for knap to år siden. FCN vandt den kamp 1-0 på Emilianos mål efter godt en halv times spil.

– Jeg huske tydeligt målet. Vi havde kontrol over den kamp og burde have vundet større. Jeg håber, vi også kan tage styringen denne gang med et aggressivt spil. Vi skal sætte os på dem med et genpres som det, Barcelona leverede den anden dag. Det var helt vildt at se på.

– Og så skal vi selvfølgelig også være opmærksomme på deres omstillinger, som vi skal have lukket ned. Vi fik mega meget selvtillid af sejren i Brøndby, hvor vi også viste, at vi kan komme igen, hvis vi kommer bagud.

– Det gav et boost, som vi skal udnytte. Det er nu, det gælder, og vi brug for al mulig opbakning til kampen mod Silkeborg. Kommer folk og støtter os, giver det noget ekstra, siger Emiliano Marcondes.

FCN har også gode erfaringer fra sidst, der blev spillet en sen fredagskamp i Right to Dream Park. Her vandt FCN nemlig 4-3 over Viborg i et vanvittigt drama. Og også med Emiliano Marcondes som matchvinder og dobbelt målscorer.

Kom og støt tigrene i aften og vær med til en festlig fredag i Right to Dream Park, hvor der er Happy Hour priser i de sidste par timer op til kampstart. Først i den nye fanbar i restaurant BITE fra 18.15 til 19.15 og derefter på stadion i den sidste time, før det går løs på banen.

Hvis det lykkes FCN at vinde over Silkeborg, vil tigrene fastholde chancen for at spille sig i slutspillet om medaljer på grundspillet sidste dag søndag den 19. marts, hvor FCN slutter af i Herning mod FCM.

Køb billet til braget 20.15 i aften HER