Værd at vide før dagens kamp mod Lyngby

Kategorier

Marcus Ingvartsen var matchvinder med målet i 1-0 sejren til FCN, sidst de to hold mødtes.

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland og Lyngby åbner ballet i Superligaen i aften kl. 18.00 i Right to Dream Park. Her er lidt statistiske vinkler på det fantastisk spændende lokalopgør.

Vidste du at…

.…FCN har mødt Lyngby 10 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 4 gange, 2 kampe er endt uafgjort og 4 kampe er tabt. 5 af kampene er spillet på hjemmebane, og her har FCN og Lyngby hver vundet 2 kampe og 1 kamp er endt uafgjort.

…denne sæsons første kamp mellem de to klubber blev spillet i Lyngby, og her vandt FC Nordsjælland 1-0 på mål af Marcus Ingvartsen. Det var i 7. spillerunde den 26. august.

…dagens dommer, 44-årige Lars Christoffersen, er i gang med sin 12. sæson i Alka Superligaen. Han dømte også FC Nordsjællands sidste kamp før jul på udebane mod SønderjyskE.

…der bliver gjort alt for at skabe bedre oplevelser for fansene i Right to Dream Park, og der kommer flere nyskabelser i løbet af foråret. I restaurant BITE er der nu oprettet en fanbar, hvor der kan varmes op til kamp, og efter kampen kommer dagens Man of the Match spiller på besøg i fanbaren.

…FCN i vinterpausen har hentet spanieren Iñaki Caña Pavon til som ny målmandstræner. Han er 41 år og har været målmandstræner for FC Barcelonas fodboldakademi. Han har afløst Henrik Ipsen, der nu arbejder i kinesisk fodbold.

…der er tre mulige debutanter i den trup, cheftræner Kasper Hjulmand har valgt til kampen. Det er den nye svenske landsholdsmålmand Patrik Carlgren, samt de to U/19-spillere, Martin Frese og Magnus Kofod Andersen, sidstnævnte er kun 17 år.

…Eneste nye spiller i Lyngbys trup er David Boysen, mens Lyngby har sagt farvel til fire spillere i vinterpausen.