Værd at vide før kampen mod FCK

Kategorier

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp mod FCK søndag kl. 16.00 i Right to Dream Park.

Vidste du at…

…FCN og FCK har mødt hinanden 43 gange i Superligaen, og samlet set har FCK 29 sejre, 7 kampe er endt uafgjort og kun 7 gange har FC Nordsjælland vundet. 19 af kampene er spillet i Farum Park, og her har FCK 11 sejre, mens 3 kampe er endt uafgjort og 5 med sejr til FCN.

…hvis man kun ser på de seneste sæsoner, ser statistikken dog anderledes positiv ud for FCN. I de seneste seks sæsoner har FCN kun tabt én eneste hjemmekamp til FCK, og det nederlag er snart fire år gammelt. Ellers har kampene i Right to Dream Park givet FC Nordsjælland tre sejre og to kampe er endt uafgjort

…Stanislav Lobotka efter kun halvandet år i klubben allerede mod FCK spiller sin kamp nr. 50. Den kun 22-årige slovakiske landsholdsspiller har været fast mand på holdkortet fra dag 1 i FCN, og han hyldes med blomster før søndagens kamp.

…Mads ”Mini” Pedersen afsoner en spilledags karantæne efter sin advarsel i forårspremieren mod Lyngby. Til gengæld kan Christian ”TK” Køhler og Victor Nelsson være med igen efter karantæne i forårets første kamp.

…kampens dommer, 33-årige Mads-Kristoffer Kristoffersen, er i gang med sin 6. sæson i Alka Superligaen. Han dømte senest for FC Nordsjælland i udekampen mod Esbjerg i november.

…FCN vandt 2-0, sidst FCK var på besøg. Målene var to flotte træffere af Emre Mor og Tobias Mikkelsen.

…FCN-fanbar i restaurant BITE åbner to timer før kampstart, og der er happy hour priser til alle fans under den første times opvarmning til kampen.