U/17 deltager i Arco Cup i Italien

Kategorier

Der er turneringsstart i Ligaen på lørdag i Esbjerg og mandag 6. marts sætter U/17 truppen kurs mod Italien.

Efter en intens træningsopstart med mange kampe mod stærke og ældre  modstandere føler FCN U/17 sig godt rustet til turneringsstarten i Ligaen på lørdag kl. 14.15 i Esbjerg. FCN har revanche til gode fra sæsonpremieren i Right to Dream Park, hvor vestjyderne tog en sejr på 3-0 med sig hjem.

FCN U/17 træner Kasper Kurland siger:

– Vi har stor respekt for Esbjerg og vil selvfølgelig gerne have revanche. Jeg synes, det ser spændende ud. Spillerne har arbejdet hårdt i dagligdagen til træning og fået hård udfordring i træningskampene. Og det har de svaret godt på med en fin indsats. Vi arbejder hele tiden med udvikling af truppen og de enkelte spillere, siger Kasper Kurland.

FCN U/17 har i vinterpausen fået en enkelt ny spiller i truppen, nemlig Oliver Bjerregaard, der er kommet til fra Lyngby, men truppen er også slanket lidt i antal i forhold til efteråret. Og U/17 har virkelig noget spændende at se frem til udover udfordringerne i Ligaen. FCN deltager nemlig i år igen i den stærkt besatte internationale turnering Arco Cup i Italien fra mandag 6. marts til tirsdag 14. marts.

– Vi var også med i Arco Cup for to år siden, og det er en super turnering at deltage i. Her bliver holdet matchet på højeste plan. Det er meget anderledes end at spille turnering herhjemme, for spillerne møder andre kulturer og spilleformer.

– Arco Cup var virkelig med til at udvikle spillerne for to år siden, og det tror vi på igen. Vi har rustet os godt og hele tiden lagt mere på. Vi har også haft glæde af at få Bajram Fetai tilknyttet, og jeg synes, hele gruppen har rykket sig, siger Kasper Kurland.