U-holdene spiller kampe i Tyskland og ser Emre Mor

Kategorier

Alexander Riget er træner for Farum BK/FCN U/15 holdet.

Både U/14 og U/15 spiller tre kampe på udebane mod stærke tyske modstandere i de næste tre dage.

U-holdene i Farum BK/FCN bliver hele tiden testet på højt niveau, og der venter virkelig både U/14 og U/15 en hård og spændende weekend. Fredag morgen kl. 8 sætter 34 spillere og seks ledere sig i en bus med kurs mod Tyskland, hvor der venter tre hårde kampe til hvert hold samt en fodboldoplevelse som tilskuere til en topkamp i Bundesligaen.

Første stop på turen er Hamburg, hvor begge hold fredag aften spiller en kamp mod St. Pauli. Efter kampen fortsætter FCN-truppen turen til Dortmund, hvor der er sørget for to overnatninger. Lørdag eftermiddag spiller Farum BK/FCN så med begge hold hold mod Borussia Dortmund, og herefter venter om aftenen en fantastisk fodboldoplevelse som tilskuere til storkampen Borussia Dortmund mod RB Leipzig.

Forhåbentlig får de unge tigre også den tidligere klubkammerat Emre Mor at se i aktion for hjemmeholdet Dortmund, som købte Emre Mor fra FCN sidste sommer. Søndag formiddag sluttes turen af med en kamp mod hold fra et talentcenter for hele Ruhr-området, hvorefter de trætte drenge kan sætte kursen hjemad.

U/15 træner Alexander Riget glæder sig til udfordringerne:

– Det bliver nogle hårde kampe for begge hold, men det har drengene godt af. De er forvænt med at vinde og har brug for at blive udfordret på højt internationalt niveau. Især kampene søndag mod fællesholdene fra en række store klubber i Ruhr kan blive en hård nød.

– Og så glæder vi os naturligvis også over chancen for at se en topkamp i Bundesligaen. Det er Superligaholdets assistentræner Otto Addo, der har skaffet billetterne til os. Det bliver en oplevelse, selv om vi næppe får lejlighed til at træffe Emre Mor, siger Alexander Riget.