Træningssejr over Vejle

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

FCN-reserverne vandt dagens træningskamp hjemme med 3-1 over Vejles 1. divisionshold.

Der var højt tempo fra start til slut, da FCN med et hold af Superligaresever suppleret med U/19 spillere havde besøg af Vejles 1. divisionshold til træningskamp i Right to Dream Park. FCN startede kampen klart bedst og bragte sig foran 2-0 i løbet af de første 10 minutter.

1-0 målet blev scoret af Mathias Rasmussen, der hamrede bolden i mål på oplæg fra Benjamin Lund, og det blev 2-0 ved Jakob Johansson, fritspillet af Mads “Mini” Pedersen efter et langt løb med bolden i fuld fart fremad. Herefter bølgede kampen frem og tilbage, dog stadig med FCN som det klart farligste hold.

Det gav også bonus med endnu en scoring til tigrene kort før pausen. Igen efter et godt angreb, hvor Christian “TK” Køhler og Martin Frese broderede sig igennem i højre side, og på det perfekte indlæg fra baglinjen af “TK”, scorede Jakob Johansson sit 2. mål i kampen til 3-0.

FCN spillede hele kampen i 3-4-3 formation, og det gav et klart overtag i 1. halvleg, men efter pausen fik Vejle sig bedre indstillet på den formation og bed fra sig med flere nærgående angreb. Og i de 52. minut fik Vejle reduceret til 1-3. Der var herefter chancer i begge ender af banen, men skarpheden var væk.

Mod slutningen af kampen var det igen FCN, der var tættest på scoring. Både Adnan Mohammad og Souheib Dhaflaoui havde åbne muligheder. Også Vejle var tæt på i slutminutterne, hvor kampen blev en åben slagudveksling, men det blev ved 3-1 sejr til FCN.

Træningskamp mandag 27/2 i Right to Dream Park:

FCN Reservehold- Vejle (1.division) 3-1 (3-0)
Mål: 6. minut 1-0 Mathias Rasmussen, assist Benjamin Lund. 8. minut 2-0 Jakob Johansson, assist Mads “Mini” Pedersen. 42. minut 3-0 Jakob Johansson, assist Christian “TK” Køhler. 52. minut 3-1 D’Avila Ba Loua.

FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger i 3-4-3 formation:
Patrik Carlgren
Victor Tranberg, Victor Nelsson, Abdul Mumin (70: Victor Lorentzen).
Benjamin Lund (75: Clinton Antwi), “Christian “TK” Køhler, Magnus Kofod (70: Kasper Jørgensen), Mads “Mini” Pedersen (35: Martin Frese).
Ernest Asante, Mathias Rasmussen, Jakob Johansson (70: Souheib Dahflaoui).