Sportscheferne er klar i baren

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

 

Jan Laursen og Carsten V. Jensen vil være med til at åbne fanbaren, som starter klokken 16.00 med Happy Hour den første time. De to sportschefer vil stå klar bag baren og vil hjælpe med at skænke fadøl og svare på spørgsmål. Jan Laursen og CV vil rykke videre til andre forpligtigelser efter en halv times tid.

Planen er at fanbaren skal emme af nostalgi og fodbold således at man kan svælge i gamle og nyere minder fra klubbens historie. Der vil blive hængt gamle trøjer, halstørklæder, vimpler og andet fan-gear op, som skal være med til at skabe fodboldstemning.

Man of the Match kommer i fanbaren
I fremtiden vil man også kunne møde kampens Man of the Match i fanbaren efter kampen, hvor det vil være muligt at få et billede eller autograf. Spilleren vil svare på et par spørgsmål omkring kampen og vil generelt være med til at skabe en god stemning i fanbaren.

Happy Hour to timer før kickoff

Den nye fanbar vil også byde på Happy Hour på kampdagen, som vil starte to timer før kickoff. Det betyder, at prisen på en fadøl ryger helt ned på kun 13,75 kroner, hvis man gør brug af FCN’s coinsystem. Man kan købe coins i baren.