Reserverne spillede 1-1 mod FCK

Kategorier

Kanonmål af Christian “TK” Køhler sikrede FCN det første point i forårets Reserveholdsturnering.

For at give kamptræning til så mange spillere som muligt, havde FCN og FCK placeret det første indbyrdes opgør i Reserveturnerings medaljeslutspil allerede nu, inden FCN på fredag starter Superligaen mod Lyngby, og FCK på torsdag spiller første kamp i Europa League.

Og de to klubbers reservehold gav hinanden en rigtig god dyst i Right to Dream Park, hvor FCK kunne gå til pausen med en 1-0 føring, men FC Nordsjælland kom stærkt igen i 2.halvleg og fik helt fortjent udlignet. I slutfasen var FCN også tættere på et sejrsmål end de gæstende løver.

FCN spillede i 3-4-3 formation og startede kampen rigtig aggressivt, og det gav gode skudchancer til både Adnan Mohammad og Mohammed Fellah. Også Mathias Rasmussen havde et nærgående forsøg, men i stedet slog FCK til i det 17. minut. Andrija Pavlovic hamrede bolden i kassen helt oppe i krogen uden chance for FC Nordsjællands nye svenske keeper Patrik Carlgren.

Herefter tog FCK teten, men flere mål blev det ikke til før pausen. I 2. halvleg var FCN spilstyrende det meste af tiden og kom til flere afslutninger end FCK, men det lykkedes ikke at få bolden forbi Stephan Andersen, før den i det 79. minut af Mathias Rasmussen blev tacklet hen for fødderne af Christian “TH” Køhler. Og han betænkte sig ikke et øjeblik og sparkede bolden knaldhårdt i nettet helt oppe i den fjerneste målkrog.

Matchfacts af 1. kamp i Reserveholdsturneringen 12. februar:

FCN-FCK 1-1 (0-1)

Mål: 17. minut 0-1 Pavlovic. 79. minut 1-1 Christian “TK” Køhler

FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger i 3-4-3 formation:
Patrik Carlgren (46: Peter Vindahl Jensen)
Viktor Tranberg, Abdul Mumin, Andreas Skovgaard (46: Victor Lorentzen)
Benjamin Lund (76: Magnus Kofod Andersen), Victor Nelsson, Mathias Rasmussen, Martin Frese.
Adnan Mohammad, Jakob Johansson (80: Souheib Dhaflaoui), Mohammed Fellah (46: Christian “TK” Køhler).