Optakt med Ingvartsen før Kalmar-kampen

Kategorier

Foto: fcn.dk

FC Nordsjælland spiller mandag 18.30 sidste træningskamp i Spanien, og det bliver mod svenske Kalmar FF. Svenskerne sluttede i sidste sæson nummer 6 i Allsvenskan, og holdet har de tre ‘Elm’ brødre, Viktor, David og Rasmus,  som alle tre har været i udlandet og spille igennem flere år.

Hos FC Nordsjælland kan topscorer Marcus Ingvartsen glæde sig over en stabil optakt, hvor relationerne og holdarbejdet er blevet arbejdet endnu mere igennem.

– Vi skal som hold bygge videre på de ting vi har arbejdet med, så som stilen i spillet, større løbevillighed, mere aggressive og endnu mere fremadrettet. Offensivt skal vi tænke fremad og løbe frem med fart og få kvalitet i tingene. Defensivt skal vi turde gå højt og presse aggressivt alle mand samlet, så vi kan få nogle høje bolderobninger.

– Personligt skal jeg få bygget endnu bedre relationer med de forreste. I dag skal jeg selvfølgelig lave et mål, så vil det være en super afslutning på en rigtig god træningslejr. Der er kommet mere energi i holdet hernede, og folk har været gode til at presse sig selv, men også dem omkring sig, så alle har arbejdet på et godt niveau. Det skal vi tage med hjem og bygge videre på, så vi står stærkest muligt til sæsonstart, slutter Ingvartsen.

Aftanens kamp mod Kalmar FF vil blive livestreamet, og kan ses HER for et mindre beløb. Der vil også være muligt at følge kampen på FCN’s Twitter-profil, hvor der vil blive liveopdateret. Find Twitter-profilen HER.