Norske og danske scoringer i reserveholds-sejr

Kategorier

FC Nordsjælland spillede mandag eftermiddag den anden reserveholdskamp i forårets reserveholdsturnering. Denne eftermiddag stod den på kamp i Esbjerg, og det blev til en flot 3-2 sejr. Målene blev scoret af Tobias Mikkelsen og to gange Mathias Rasmussen.

FCN fik ellers en kold spand vestjysk vand i hovedet, da Esbjerg ikke skulle bruge mere end 25 sekunder på at bringe sig foran med 1-0. De første 10 minutter var Esbjergs, men herefter fik FCN sat spillet bedre på plads.

Det blev til 1-1 efter Tobias Mikkelsen spillede bandespil med Mathias Rasmussen, og Mikkelsen krøllede den selv koldt i det lange hjørne. Mathias Rasmussen stod selv for føringen, da han satte hovedet på Ernest Asantas indlæg fra højresiden til 2-1 føring.

2.halvleg var noget mere rodet, og Esbjerg kom bedre med ind i kampen. Mange dueller og lange bolde. FCN-holdet fik brændt nogle store chance, og Mathias Rasmussen havde et flot spark som prellede af på stolpen. Men kampen blev ikke lukket, og i stedet udlignede Esbjerg til 2-2.

Kampen blev dog lukket af norske Mathias Rasmussen, som kronede en stærk præstation med i overtiden at sparkede et frispark i det korte hjørne og til en 3-2 sejr.

Assistenttræner Søren Krogh sagde følgende efter kampen.

– Generelt en flot præstation med stor arbejdsindsats og mange gode spillemæssige momenter. Vi burde have spillet med mindre risiko i nogle situationer, det kunne have kostet mere, men det handler også om at spillerne finder tryghed i den måde vi ønsker at spille på.

Startopstillingen:
Patrik Carlgren
Abdul Mumin
Victor Lorentzen
Andreas Skovgaard
Victor Nelsson
Christian ‘TK’ Køhler
Martin Frese
Benjamin Lund
Ernest Asante
Tobias Mikkelsen
Mathias Rasmussen