Mathias Jensen: Det var godt over hele linjen

Kategorier

Mathias Jensen strøede om sig med kreative afleveringer.

– Vi fik set, at vores spil fungerer fint med begge spilsystemer, men vi skulle bare have vundet noget større, lyder det fra Mathias Jensen efter sejren over Elfsborg.

FCN spillede den vante 4-3-3 formation i 1. halvleg og alternativet 3-4-3 i 2. halvleg, og midtbanespiller Mathias Jensen var godt tilfreds med begge halvlege:

– Det var godt over hele linjen. Vi fik spillet begge systemer, og det fungerede nogenlunde lige godt. Vi kunne fastholde et højt pres med begge systemer, så der var ikke den store forskel. Men selv om vi scorer fire mål, burde vi have lavet endnu flere.

– Og så er det lidt skidt, at de får scoret de få gange, de slipper ud af presset. Der skal vi nok være lidt mere konsekvente i at få stoppet kontraangrebene, før de bliver rigtig farlige. Men generelt en meget positiv kamp, hvor vi skaber en masse målchancer.

– Jeg synes også, at det fungerede rigtig godt med sammenspillet på midtbanen med Lobotka og Emiliano. De er nemme at spille sammen med. Lobotka er så klog en spiller og tilbyder sig hele tiden, og Emiliano er også god at spille kombinationer med. Generelt en positiv indsats af hele holdet, men vi lukker for lette mål ind, og det må ikke ske igen mod Lyngby på fredag, siger Mathias Jensen.

Marcus Ingvartsen fik scoret for anden træningskamp i træk og glæder sig til sæsonstarten på fredag:

– Jeg synes, at vi spiller en klassekamp offensivt. Vores angrebsspil udvikler sig hele tiden med flydende og hurtige kombinationer. Vi holder tempo i spillet og laver gode mål efter bolderobringer højt på banen. Eneste minus er, at de kom for let til deres mål.

– Det var dejligt at få scoret igen og også lave en assist. Det var en god sidste test, før det er alvor, og vi fik vist, at vi kan spille begge systemer, så vi kan variere i kampene. Nu glæder jeg mig bare til at give den gas mod Lyngby, siger Marcus Ingvartsen.