Hjulmand: Vi skal spille en brandkamp for at få point

Kategorier

Foto: fcn.

– FCK er det bedste hold i Skandinavien, men vi kan spille frit og skal forsøge at drille dem på vores måde, siger FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand.

Når FCN søndag kl. 16 tager imod FCK i Right to Dream Park bliver det en stor mundfuld for de unge tigre. FCK møder op som ubesejret i denne sæson i Alka Superligaen og med en frisk billet til ottendedelsfinalerne i Europa League, hvor løverne netop har trukket Ajax Amsterdam som næste modstander.

FC Nordsjællands cheftræner så naturligvis FCK, da løverne torsdag aften sikrede den samlede sejr over bulgarske Ludogorets, og han er ikke i tvivl om, at der venter en svær opgave på søndag:

– Vi skal møde et FCK-hold, der historisk set er det bedste i Skandinavien. De er bare stærke og har kun lukket tre mål ind i otte europæiske kampe. De var også i total kontrol i hele kampen mod Ludogorets og gav nærmest ingen chancer væk.

– Vi fokuserer naturligvis mest på os selv og på at levere en god præstation. Vi ved godt, at vi skal spille en brandkamp for at få point, men vi kan spille frit og vil forsøge at drille dem på vores måde at spille på.

– Det vigtigste er, at vi toppræsterer, og vi tror på, at vi har en chance. Og så kan vi håbe, FCK helt rammer topniveau. De er meget svære at fange i ubalance, og det vil kræve nogle blitz-hurtige omstillinger, siger Kasper Hjulmand.