God Tysklandstur for U/14 og U/15

Kategorier

FCN-spillerne klar til kamp mod Dortmund.

Lærerige kampe med sejre mod stærke modstandere og en oplevelse af Bundesligafodbold i Dortmund

Tidligt fredag morgen satte FCN/Farum BK U/15 og U/14 kurs mod Tyskland til en weekend spækket med fodbold og oplevelser.

Første stop var i Hamburg, hvor begge hold spillede en kamp mod St. Pauli, der var rigtig gode værter og glad for besøget. FCN var meget dominerende i begge kampe, som U/15 vandt med 2-0 og U/14 med hele 6-1.

Herefter fortsatte busen til Dortmund, hvor der var indkvartering til to gange overnatning. Lørdag formiddag var FCN-spillerne så klar til en ny udfordring, denne gang mod to Dortmund-hold af højere kvalitet. U/14 tabte 1-2, mens U/15 vandt 4-2 i en meget intensiv kamp, hvor FCN steppede godt op men ikke fik lukket kampen før til sidst.

U/15 spillede på Dortmunds træningsanlæg og på banerne ved siden af trænede de Dortmund-spillere, der ikke skulle i kamp om aftenen mod Leipzig. Da Emre Mor var med i denne træning, vidste de unge tigre godt, at de ikke ville få ham at se i Bundesligakampen, men til gengæld fik de taget nogle billeder sammen med Bundesligaspillere.

Efter at have set Borussia Dortmund vinde Bundesligaens topopgør mod Leipzig med 1-0 lørdag aften, bød søndagen på den hårdeste modstand på turen for FCN U/15, der mødte DBF-forbundsholdet fra hele Ruhr-området. FCN startede helt forrygende flot og bagte sig foran 2-0, og det lignede længe en flot sejr, men mod kampens slutning meldte trætheden sig efter det hårde program, og det endte uafgjort 2-2. U/14 spillede søndag revanchekamp mod Dortmund, og det lykkedes at vinde andendagsgildet med 2-1.

– Alt i alt var det en rigtig god og lærerig tur for alle drengene. Kampene i Dortmund var hårde og intensive, og så blev trupperne rystet tættere sammen af de fælles oplevelser. Det var også spændende at være til Bundesligakamp i Dortmund lørdag aften, hvor der var gang i butikken. Vi fik et indblik i en rigtig fodboldkultur, lyder det fra U/15 træner Alexander Riget.

Se billeder fra turen her: