Info om billetsalget til FCK-kampen

Kategorier

Tobias Mikkelsen har netop scoret til 2-0 kort før tid mod FCK, og FCN kan juble over sejren for knapt et år siden i Right to Dream Park.

Boesenfoto.dk

Der sker en hel masse, og der kommer mange tilskuere til braget mod FCK på søndag 26. februar kl. 16 i Right to Dream Park. Køb din billet online nu.

Alka Superligaens grundspil går ind i sin afgørende fase, og der kommer virkelig tryk på kedlerne i de næste uger. Rundens superkamp spilles i Right to Dream Park, hvor FCN tager imod de forsvarende  mestre  og Europa League deltagere fra FCK.

De kampe er altid noget helt særligt, og der er også allerede godt gang i billetsalget. FC Nordsjælland leverer altid gode præstationer hjemme mod netop FCK og har ikke tabt foran eget publikum i fire år. Sidst vandt FCN 2-0 på to perlemål af Emre Mor og Tobias Mikkelsen.

For at sikre dig en god plads, er det vigtigt, at du køber din billet online på forhånd. Der er igen oprettet en familietribune til FCK-fans, og du kan læse om alle aktiviteterne i forbindelse med kampen her på fcn.dk.

Billetinfo kan findes her: Billetinfoplakat FCN FCK februar

Køb din billet: HER.