Emiliano: De har flest chancer så vi må være tilfredse

Kategorier

Emiliano Marcondes har scoret til 1-0 mod FCK og jubler sammen med FCN-flokken.

– Vi smider føringen for hurtigt væk, og mod slutningen af kampen tager vi nogle forkerte beslutninger, siger målscorer Emiliano Marcondes efter 1-1 kampen mod FCK.

Hvert eneste point kan blive afgørende i forårets gruppespil, så uanset hvor FCN havner, kan det uafgjorte resultat mod FCK bruges til noget. Derfor var målscorer Emiliano Marcondes også nogenlunde tilfreds efter kampen:

– Selvfølgelig gik vi efter at vinde, men de har de fleste chancer i kampen, så vi må være tilfredse med 1-1. Men det er lidt ærgerligt, at vi ikke holder fast noget længere, da vi kommer foran.

– Vi laver for mange fejl lige efter vores scoring, og derfor får vi ikke for alvor glæde af den. Vi smider føringen for hurtigt væk, og da der mod slutningen opstod nogle kontramuligheder, tog vi nogle dumme beslutninger. Jeg forsøgte selv med et skud, hvor jeg burde have afleveret til Karlo.

– Det er lidt ærgerligt, for der var plads at spille på. Vi udnyttede det bare ikke, fordi vi spillede for nervøst, konstaterede Emiliano Marcondes, der af Man of the Match Partner, AL-bank, blev kåret som den bedste FCN-spiller.

Den titel kandiderede målmand Alex Runarsson også til med flere gode redninger:

– Jeg skal jo hjælpe holdet, når der er brug for det, og jeg ville også gerne have reddet Santanders mål. Men jeg var kommet en anelse for langt frem og fik kun rørt bolden og desværre ikke nok til at dreje den udenom.

– FCK er det bedste hold i Skandinavien lige nu, så på en måde er jeg også lidt stolt over måden, vi spiller kampen. Vi er oppe mod et klassehold og vil naturligvis være underdogs mod dem. Derfor var det også forventeligt, at de skaber mange chancer, lyder det fra Alex Runarsson.

FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand evaluerede kampen således:

– Vi står her med blandede følelser, for vi ville gerne have vundet, men et point kan vi også bruge til noget. Vi får en god start på 2. halvleg, og vi skulle have ført lidt længere for at kunne udnytte det bedre.

– FCK havde de fleste chancer, men vi fightede godt for hinanden, og Alex havde nogle gode redninger. Kampen viste, at det er de små ting, vi lige skal forbedre, så løfter vi holdet endnu mere, siger Hjulmand.