Emiliano: Der er så meget i det her hold

Kategorier

Emiliano Marcondes trykker af, men træfsikkerheden var der ikke mod Lyngby.

Boesenfoto.dk

– Det er meget frustrerende lige nu, men vi må blive ved på den her måde. Så har vi også chancer mod FCK, lyder det fra en dybt skuffet Emiliano Marcondes.

Der var en lidt mærkelig stemning i FC Nordsjællands omklædningsrum efter kampen. Nederlaget lå naturligvis som en tung dyne over samtlige spillere, men alle følte også, at man havde præsteret som hold. Det var bare én af de dage, hvor marginalerne var imod, og så kan selv det bedste fodboldhold tabe.

Emiliano Marcondes udtrykte det således:

– Vi er dybt frustrerede. Vi føler alle, at vi var et langt bedre hold end dem i dag. Hvis vi scorer på de første chancer, er jeg sikker på, at vi vinder den kamp 4-0. Og selv om vi kom bagud, skabte vi også chancer nok til at komme tilbage i kampen. det ville bare ikke lykkes i dag.

– Jeg synes, vi blev ved med at spille positivt, og vores hold er for godt til at tabe sådan en kamp. Vi har slået bedre hold, og jeg tror aldrig, jeg har oplevet, at vi har haft så stort et boldovertag uden at få point.

– Vi må prøve at det tage det positive med os. På sigt skal vi nok komme med op i toppen. Vi spiller i et højt tempo kampen igennem, og der er så meget i det her hold.

– Selv om FCK bliver en svær modstander i næste kamp, tror jeg på en sejr over dem. Vi må blive ved på samme måde og så være lidt mere effektive næste gang. Så kan vi godt slå FCK, lyder det fra Emiliano Marcondes.

Stanislav Lobotka blev endnu engang valgt som bedste FCN-spiller af Man of the Match Partner VB Byg, og han prøvede også at se fremad midt i skuffelsen:

– I 1. halvleg havde vi vel tre fire 100% målchancer, og når vi ikke scorer på dem, skal det blive svært. Vi spiller godt, men vi skal også score på vores chancer. Så vi må se på os selv og lære af det.

– FCK bliver svær at slå, men jeg er sikker på, at vi også kan skabe målchancer mod dem. Og så må vi jo bare være mere skarpe, siger den boldsikre slovak, der igen stod for en masse kreativt opspil.