Capo-platform og forbedrede forhold for fansene

Kategorier

Foto: Gety Images

Det har været et stort ønske fra FC Nordsjælland at hjælpe klubbens fans med at skabe en super stemning ved alle kampene i Right to Dream Park. Derfor vil der nu efter en særdeles positiv dialog med fansene blive startet en række nye initiativer i forbindelse med Superligakampene.

Det starter allerede ved forårspremieren på fredag mod Lyngby. Både klubben og dens meget engagerede fans glæder sig til at skabe mere stemning til fordel for spillerne på banen og til glæde for andre tilskuere på stadion.

Allerede to timer før kampstart går det løs i fanbaren, hvor der er oprettet en ny og forbedret fanbar med større fokus på god stemning og klubnostalgi. Det bliver med happy hour priser, så fansene kan varme op og komme i kamphumør. Det kan man læse mere om HER.

Den nye fanbar åbner kl. 16.00, hvor der er happy hour mellem 16.00-17.00, kickoff mod Lyngby er kl.18.00.

Red Zone er for fans med gang i
Et andet stort ønske fra fansene har været en klar markering af, at Red Zone, som er ståpladserne midt på D-tribunen, er til for fans, som vil have gang i den og aktivt bidrage til stemningen sammen med Wild Tigers og Farum Kro Casuals.

Det betyder, at hvis man er i dette område, stiller man sig tæt sammen med resten af fangruppen, så spillerne kan mærke og høre den massive opbakning. Det handler om at skabe en fest.
FCN vil hjælpe til med at gøre opmærksom på dette på tribunen på en positiv måde via dialog med de tilskuere, som kommer på D-tribunen.

Capo-platform til at løfte stemningen
Der har også været et fanønske om en capo-platform til at kunne løfte fanforholdene i Red Zone, således at der under ansvarlige forhold kan være plads til manden med megafonen og en trommeslager ved hans side. Capo-platformen bliver opført og skal gerne være med til at guide resten af Red Zone til at skabe mere stemning. Allerede til fredagens kamp mod Lyngby vil der være en capo-platform på plads.