BITE restaurant søger faguddannet kok

Kategorier

Restaurant BITE hører til Hotel FC Nordsjælland og åbnede i starten af 2016 i nyrenoverede lokaler i Right to Dream Park i Farum.

Nu søger BITE en faguddannet kok med fokus på a la carte og selskaber.

Vi har fuldt fokus på at give alle vores gæster den bedst mulige oplevelse gennem både mad og service, og det er utroligt vigtigt for os, at vi viser vores kvaliteter gennem anretningerne på tallerknerne.

Vi har følgende forventninger til dig:

En faguddannet kok, der brænder for sit fag, samt stadigvæk lader sig inspirere og også føler et ansvar for at inspirere sine kollegaer.

Du skal have lyst til at vise dit håndværk og producere mad på et højt niveau, og fagligheden skal være i top med respekt for råvarerne og udnyttelsen af disse.

Selvstændighed i køkkenet, samt et stort drive under service og opbakning er vigtigt. Og sidst men ikke mindst forståelsen for, at du er en del af et team, der får BITE og Hotel FC Nordsjælland til at fungere.

Vi tilbyder dig:

Fuldtidsstilling som kok på en arbejdsplads, hvor der er masser af opgaver og ikke mindst et miljø, der er præget af, at vi arbejder i en virksomhed, der er i rivende udvikling. Og i sportens verden er der altid fokus på resultater, og at vi lykkes sammen.

Du vil indgå i en 5-2 vagtplan, samt arbejde på hjemmekampdage for FC Nordsjællands Superligahold.

Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning til Michelle Eg Madsen på mem@hotelfcn.dk

Vi ser frem til at høre fra dig og skal have din ansøgning senest onsdag 1. marts 2017.