Både U/19 og U/17 starter sæsonen i Esbjerg

Kategorier

U/19, træner Morten Karlsen og U/17 træner Kasper Kurland var begge tilfredse med indsatsen, selv om facit af træningskampene var vidt forskelligt.

For U/19 venter der i Påsken midt i april også en spændende og stærkt besat turnering i Düsseldorf.

I morgen er der ligastart for både FCN U/19 og U/17 i Esbjerg henholdsvis kl. 12 og 14.15. For begge mandskaber gælder det, at de har revanche til gode fra sæsonpremieren.

– Esbjerg har et godt hold, og vi tabte med 2-3 til dem i den første kamp. De har mange gode individualister på holdet og blandt andet ligaens topscorer Anders Dreyer med 11 mål, men vi har forberedt os godt og glæder os til kampen, siger U/19 cheftræner Morten Karlsen.

– Vi arbejder dagligt hårdt på at forbedre truppen både som hold og enkeltvis. Vi har haft meget fokus på arbejdsmoral og vindermentalitet på flere niveauer. Både hvad angår at vinde kampe men også sætte sig mål for egen udvikling. Og jeg er godt tilfreds med drengenes indsats og indstilling, siger Morten Karlsen.

Han glæder sig også over, at truppen midt i april får en optimal international udfordring. FCN har nemlig taget imod en invitation til en stærkt besat U/20 turnering i Düsseldorf, hvor der deltager klubber som Benfica. Mönchengladbach og Liverpool, så det bliver et stærkt selskab for FCN U/19. Turneringen afvikles i Påsken fra 13 til 17. april.