Gode testkampe for alle U-holdene

Kategorier

Storsejr til U/19, flot spil af U/17 og samlet to sejre og ét nederlag for U/15, U/14 og U/13, der alle testede sig af mod Lyngby

Januar er en travl måned i hele U-afdelingen. Der spilles stribevis af træningskampe, hvor en del spillere også flyttes op og udfordres mod ældre spillere, end de er vant til. Og så spilles der også mod andre modstandere end normalt i turneringen.

FCN U/19-Ängelholm 10-1
FC Nordsjællands U/19 mandskab gæstede i efteråret den svenske klub Ängelholm og vandt 4-1. I lørdags var der så returvisit i Right to Dream Park, og det blev en meget ensidig forestilling. FCN var totalt dominerende og slet ikke til at stoppe for de svenske gæster, der måtte indkassere en lussing. 10-1 blev facit til de tændte tigre, der på lørdag kl. 13.00 igen får besøg af et svensk hold, nemlig U/19 mandskabet fra Malmö FF. Umiddelbart efter mødes de to klubber også i U/17 regi.

FCN U/17- Næstved U/19 3-0
FC Nordsjællands U/17 mandskab testede sig lørdag af mod de lidt ældre U/19 drenge fra Næstved, men trods aldersforskellen satte FCN sig på spillet og kontrollerede stort set hele kampen, som blev vundet sikkert med 3-0 hjemme i Right to Dream Park.

Frederik Christensen bragte FCN i front med 1-0 på oplæg fra Casper Rytter. Målet til 2-0 stod Casper Rytter for med Joachim Rothmann som assist. Da FCN i 2. halvleg kom foran 3-0, efter at Oliver Tølbøll havde erobret bolden højt på banen og spillet Frederik Christensen blank til scoring, skiftede FCN syv spillere. Alligevel formåede de unge tigre at holde fast i dominansen af kampen.

U/15: FCN-Lyngby 4-1
U/14: FCN-Lyngby 5-1
U/13: FCN-Lyngby 1-3
FC Nordsjællands U/13 til U/15 havde alle besøg af Lyngby i Right to Dream Park søndag, og det blev tre rigtig gode træningskampe.

U/15 træner Alexander Riget siger:
– Vi bruger engang imellem at arrangere træningskampe for de tre hold mod samme modstanderklub, så vi kan teste dem alle mod hold med en spillestil, som vi kender i forvejen og kan forberede os på. Det er lærerige kampe. U/15 lagde et højt pres på Lyngby og kunne fastholde det. U/14 spillede flot og var meget dominerende. U/13 kampen var mest lige, men med Lyngby som det mest effektive hold.