Gode takter og chancer til mere end 1-1

Kategorier

Mathias Rasmussen har her bragt FCN foran 1-0.

FC Nordsjælland var dominerende i dagens træningskamp i Esbjerg men måtte nøjes med uafgjort trods et hurtigt føringsmål af Mathias Rasmussen.

FCN startede dagens træningskamp i Esbjerg med meget aggressivt spil, og hjemmeholdet blev virkelig sat under tryk i den første del af kampen. FCN havde de fire hjemvendte U/21 landsholdsspillere tilbage i startopstillingen sammen med Karlo Bartolec, der fik sine første kampminutter efter den langvarige skadespause. Og den unge kroat var virkelig i hopla og med i meget i 1. halvleg, hvor han fik kombineret godt sammen med Mathias Rasmussen.

FCN fik udbytte af overtaget allerede i det 9. minut, da Mathias Rasmussen tog chancen med et godt skud fra kanten af feltet, og Jeppe Højbjerg i Esbjergs mål måtte strække sig forgæves. 1-0 til FCN, der forinden havde været tæt på føring på en afslutning fra Marcus Ingvartsen.

Midt i 1. halvleg var Emiliano Marcondes nærgående med et skud, og efter en halv time var Marcus Ingvartsen tæt på at heade et indlæg fra Karlo Bartolec i nettet.

Men i stedet fik Esbjerg udlignet til 1-1 i det 37. minut, da Robin Söder fik foræret en åben målchance efter en misforståelse i FCN-forsvaret. Mathias Rasmussen var tæt på at give FCN føringen igen kort før pausen, men her pillede Højbjerg hans skud helt oppe i krogen.

2. halvleg blev noget mere chancefattig. FCN skiftede løbende ud gennem hele 2. halvleg og havde kampen under kontrol, men først i det sidste kvarter var der igen bid i angrebene. Ernest Asante blev spillet helt fri på en sukkerbold fra Mathias Jensen, men Asantes forsøg på at tjippe bolden over keeperen mislykkedes.

I de sidste minutter var Mads “Mini” Pedersen tæt på at blive matchvinder med et hovedstød, men det gik forbi, og til allersidst missede også Adnan Mohammad end friløber. Dermed blev det ved 1-1 i en kamp, hvor FCN skabte chancer til mere.

Træningskamp torsdag 26. januar kl. 14.00 i Esbjerg

Esbjerg-FC Nordsjælland 1-1 (1-1)
Mål: 9. minut 0-1 Mathias Rasmussen. 37. minut 1-1 Robin Söder.

FC Nordsjællands startopstilling:
Indy Groothuizen.
Karlo Bartolec, Pascal Gregor, Andreas Maxsø, Mads “Mini” Pedersen.
Victor Nelsson, Stanislav Lobotka, Emiliano Marcondes.
Mathias Rasmussen, Marcus Ingvartsen, Godsway Donyoh.

FC Nordsjællands opstilling fra 2. halvlegs start:
Indy Groothuizen
Viktor Tranberg, Pascal Gregor, Andreas Maxsø,  Mads “Mini” Pedersen.
Victor Nelsson, Stanislav Lobotka, Emiliano Marcondes.
Ernest Asante, Marcus Ingvartsen, Godsway Donyoh.

Indskiftninger i 2. halvleg:
55. minut: Adnan Mohammad for Godsway Donyoh
63. minut: Mathias Jensen for Victor Nelsson
68. minut: Divine Naah for Marcus Ingvartsen
81. minut: Benjamin Lund for Emiliano Marcondes